Lakás­kiürítés

Lakások, családi házak és melléképületek teljes vagy részleges kiürítése több teherautóval, kizárólag térfogat alapon, rendkívül kedvező áron!

Családi házak kiürítése

Használaton kívüli, felújítás előtt álló vagy ingatlan adás-vételben érintett, akár többszintes családi házak teljes és részleges kiürítése.

Lomtalanítás 20 év tapasztalatával

Lakások kiürítése

Társasházi lakások kipakolása teljes diszkrécióval, kosz és zajmentesen, akár néhány óra alatt! Foglalja le időpontját, akár már a mai napra!

Családi házak, társas házak, kereskedelmi épületek, műhelyek és irodák lomtalanítását vállaljuk rövid határidővel.

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, így minden alkalommal a lehető leggyorsabban, fix árakon végezzük munkánkat. Tevékenységünk halk és koszmentes, Önnek semmilyen teendője nincs a munka során.

Melléképületek kiürítése

Garázsok, pincék, padlások teljes és részleges kiürítése kedvező áron, profi csapattal országos kiszállással, akár már ma!

Vállalkozásunk több 25 köbméteres autóval és képzett rakodócsapattal áll az Ön rendelkezésére, így kisebb-nagyobb munkákat egyaránt vállalunk.

Kérje kedvező árajánlatunkat még ma!

Mikor lehet szüksége lakáskiürítésre?

Ingatlan adás-vétel során sokan nem visznek magukkal mindent, avagy nem szeretnének minden magukkal vinni a költözködés során. Ebben az esetben teljes lakáskiürítésre van szükség, így az új tulajnak nem kell a szeméttel bajlódnia.

Teljes lakáskiürítést, feleslegessé vált lomok (öreg bútorok, műszaki, elektronikai berendezések, ruhák, könyvek stb.) elszállítását vállaljuk magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.
Kérje díjmentes árajánlatunkat!

Házak, lakások teljes és részleges kiürítése

Ingatlan adás-vétel vagy öröklés során fennmaradó bútorok, ingóságok elszállítása szakszerű módon, kedvező áron és rövid idő alatt.

0
Elszállított köbméter
0
Elégedett ügyfél
0
Saját teherautó
0
Elfogyasztott kávé

Ma is ugyanazzal a lelkesedéssel dolgozunk, mint 20 éve az első címünk megszerzésekor

A legtöbb piaci szereplővel ellentétben mi még akkor kezdtünk bele a lomtalanításba, amikor nem az internet volt az elsődleges információforrás, szájról szájra terjedt a jó szolgáltatók telefonszáma - köztük a mienk is. Büszkék vagyunk rá, hogy a két évtizeddel ezelőtti ügyfeleink időről időre újból felhívnak és minket bíznak meg lomtalanítási munkálataikkal. Tegyen minket próbára és legyen tagja az elégedett ügyfeleink csoportjának!

Miért éri meg minket választani?

Díjmentes kiszállást és helyszíni felmérést vállalunk, akár hétvégén is!

Az elvégzendő munka felmérése minden esetben díjmentes! Kérje ingyenes ajánlatunkat!

A munka ellenértékét készpénzen kívűl már átutalással is rendezheti!

Szakembereink a hét minden napján várják hívását. Keressen minket bizalommal!

Hívjon bizalommal!

A nap 24 órájában bizalommal keresheti szakértő kollégáinkat, akik kérdés esetén szívesen eligazítják!

Lomelszállítás profiktól

Munkánk köbméter alapú, így könnyedén kiszámítható, mekkora költséggel számolhat az elszállításkor. Hívjon minket bizalommal a pontos adatok leegyeztetése végett!

Bútor elszállítás

Használaton kívüli, rossz, szakadt, szennyezett bútorok szakszerű elszállítása. Minek tárolgatja, ha tudja, többé úgysem lesz már rá szüksége?

Hagyatéki lomtalanítás

Elhagyatott, használaton kívüli lakások teljes és részleges lomtalanítása. Elszállítjuk a teljes bútorzatot, bizonyos részét akár a megrendelő másik ingatlanjába is!

Céges lomtalanítás

Irodák, üzletek, raktárak és csarnokok teljes és részleges lomtalanítása szakértő csapattal. Ingyenes felmérés, kedvező ajánlat, mennyiségi kedvezmény!