Zsákos sitt elszállítás

Bezsákolt építési hulladék elszállítása akár már a mai napon, rakodással együtt. Számolja ki, velünk jobban jár, mintha konténert bérelne - és még a pakolási munkákat is mi végezzük!

Kifejezetten kedvező ár

Ha hiszi, ha nem, sokszor az általunk elszállított bezsákolt sitt díja olcsóbb, mintha ugyanekkora méretű konténert rendelne - amit aztán ön is kell, hogy megpakoljon!

Építési törmelék elszállítás akár már ma

Csak zsákos elszálltás

Sok helyen az építési törmelék elszállításának egyetlen módja a zsákos elvitel. Kérhet ajánlatot több helyről is, a mi árainkkal senki nem versenyzik!

Legyen szó egy fürdőszoba kibontott csempéjéről vagy egy hatalmas raktár bontási hulladékáról, ránk bizton számíthat!

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, így minden alkalommal a lehető leggyorsabban, fix árakon végezzük munkánkat. Tevékenységünk halk és koszmentes, Önnek semmilyen teendője nincs a munka során.

Nincsenek kérdések

Megfelelően bezsákolt építési törmelék esetén nem merülnek fel kérdések a tartalommal kapcsolatban, így a bontás összes melléktermékét beteheti a zsákokba!

Vállalkozásunk több 25 köbméteres autóval és képzett rakodócsapattal áll az Ön rendelkezésére, így kisebb-nagyobb munkákat egyaránt vállalunk.

Kérje kedvező árajánlatunkat még ma!

Akár lomtalanítással együtt

Ha nem csak a bontási törmelék elszállítandó, bátran vegye igénybe lomtalanítási szolgáltatásainkat, melyek során az ingatlan bárminemű lomját elszállítjuk

0
Elszállított köbméter
0
Elégedett ügyfél
0
Saját teherautó
0
Elfogyasztott kávé

Ma is ugyanazzal a lelkesedéssel dolgozunk, mint 20 éve az első címünk megszerzésekor

A legtöbb piaci szereplővel ellentétben mi még akkor kezdtünk bele a lomtalanításba, amikor nem az internet volt az elsődleges információforrás, szájról szájra terjedt a jó szolgáltatók telefonszáma - köztük a mienk is. Büszkék vagyunk rá, hogy a két évtizeddel ezelőtti ügyfeleink időről időre újból felhívnak és minket bíznak meg lomtalanítási munkálataikkal. Tegyen minket próbára és legyen tagja az elégedett ügyfeleink csoportjának!

Miért éri meg minket választani?

Díjmentes kiszállást és helyszíni felmérést vállalunk, akár hétvégén is!

Az elvégzendő munka felmérése minden esetben díjmentes! Kérje ingyenes ajánlatunkat!

A munka ellenértékét készpénzen kívűl már átutalással is rendezheti!

Szakembereink a hét minden napján várják hívását. Keressen minket bizalommal!

Hívjon bizalommal!

A nap 24 órájában bizalommal keresheti szakértő kollégáinkat, akik kérdés esetén szívesen eligazítják!